Blog opdrachten reclame en webdesign Pasvorm

Creatieve projecten:Ontwerp Huisstijlpromotie & reclameWebdesign

Blog opdrachten reclame en webdesign Pasvorm

Ontwerp autobelettering

Ontwerp autobelettering

Het ontwerp van deze autobelettering voor High10 zorgt voor een professionele uitstraling en verbeterd de naamsbekendheid in de regio. Na goedkeuring van het ontwerp voor deze belettering is het logo op folie geprint en de overige belettering en teksten gesneden. Daarna zijn de folies gemonteerd op de auto. Een opvallend mooi resultaat.

Ontwerp magazine

Ontwerp magazine

Ontwerp en opmaak van een glossy magazine voor Roobos. Een unieke manier om klanten te informeren over je bedrijf. Een kijkje in de keuken, nieuwe ontwikkelingen, klanten aan het woord. Op bezoek bij kwekers en creatieve tips voor klanten. Kortom een prachtig magazine boordevol inspiratie.

Ontwerp complete huisstijl

Ontwerp complete huisstijl

Huisstijl ontwerp en drukwerk Het ontwerp van de complete huisstijl voor Logopediepraktijk Urlus. Uitgangspunt is een vriendelijke uitstraling. De basis hiervoor is ontstaan met het logo-ontwerp gebaseerd op de initialen. Het logo is tevens de basis voor de verdere ontwikkeling tot een complete huisstijl. Door kleurgebruik en vormen met ronde hoeken. Voor deze huisstijl is tevens het drukwerk verzorgd van o.a. briefpapier, visitekaartje, afsprakenkaartjes en enveloppen.

Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp Een eenvoudige huisstijl voor Arthur Makelaardij. Krachtig en opvallend door het kleurgebruik en logo. Vanuit deze basis huisstijl zijn diverse ontwerpen voor online communicatie platforms ontwikkeld. En is er een ontwerp voor visitekaartjes gemaakt en zijn deze gedrukt.

Webdesign en realisatie

Webdesign en realisatie

Ontwerp en realisatie verhuurwebsite. Een duidelijke website voor de verhuur van strandvakantiehuisjes. Beschikbaar gemaakt in meerdere talen en geschikt voor alle devices. Met een eenvoudig zelf te beheren boekingssysteem.

Blog

Nieuws en projecten

Contact

E info@pasvorm.com
T +316 285 534 82

Adres

Schiestraat 21
2201 AS  Noordwijk
Nederland